O nama

O nama

PI “Sava Semberija” osnovana je davne 1947. g, a od 2010. g. posluje u okviru njemačke privredne grupe “KRSTIĆ”

Grad Bijeljina leži u semberskoj ravnici, dijelu panonske nizije, na tlu izuzetno pogodnom za voćarstvo i uzgoj povrtlarskih kultura. Davne 1947. godine prepoznata je potreba za industrijskom preradom voća i povrća koje se ubiralo u neposrednoj blizini, te je osnovana PI “Sava Semberija”.


Cilj “Sava Semberije” je da pruži svojim potrošačima zdrav i kvalitetan proizvod, kao što i naš slogan kaže “Prirodno i zdravo!”

Proizvodi “Sava Semberije” nastaju od odgovorno proizvedene sirovine, uglavnom iz regiona Semberije. Na taj način se postiže da sirovina sa polja u teglu dospije u roku od nekoliko časova. Na taj način smo u mogućnosti sačuvati svježinu i stvoriti proizvod koji ima jedinstven ukus, a da je istovremeno zdrav i pristupačan kupcu.

Naše proizvođačke recepture su godinama mahom ostale nepromjenjene. Poštovanje tradicije ne podrazumjeva nedostatak inovacije. Naprotiv, mi stalnim inovacijama održavamo tradiciju.
Poljoprivredni proizvođači su dužni da ispoštuju ugovorene obaveze po pitanju izbora sjemena, tretiranja zemljišta i sl.
Za kvalitet sirovine zaduženi su agrarni stručnjaci, koji pored kontrole, poljoprivrednim proizvođačima daju brojne korisne savjete.
Kvalitet sirovine se kontorliše prije prerade u sopstvenoj laboratoriji.
U procesu proizvodnje ne koristimo konzervanse i aditive, već trajnost proizvoda postižemo pasterizacijom i sterilizacijom.

Naši proizvodi su pravi izbor za svakog kupca!

Proizvodi
od voća

Najslađe i najbolje birano voće

Više informacija
Proizvodi
od povrća

Vrhunsko povrće za vrhunski kvalitet

Više informacija
Gotova
jela

Kvalitetna gotova jela sa vrhunskim sastojcima

Više informacija
Sokovi
i sirća

Zdravi sokovi od zdravih namirnica

Više informacija